Tandlæge Hanne Simonsen – Brabrandhus

Din Tandlæge i Brabrand

Kontakt Tandlæge Hanne Simonsen - Brabrandhus

Din tandlæge i Brabrand

Om Tandlæge Hanne Simonsen – Brabrandhus

Århus Tandlægehøjskole

Jeg er uddannet fra Århus Tandlægehøjskole og har lang erfaring som privatpraktiserende tandlæge i bl.a. Lausanne i Schweiz, City Vest og Åbyhøj. I 2014 flyttede jeg klinik til Brabrandhus i Brabrand.

Tillid og tryghed for mine patienter

Kvalitet af behandlingen, tillid og tryghed for mine patienter samt smertefri behandling prioriteres højt. Klinikken er moderne indrettet og behandlingen foregår i en afslappet atmosfære, hvor jeg giver mig god tid til at høre dine ønsker og kan således tilbyde professionel og personlig tandbehandling i trygge omgivelser.

En god oplevelse

Sammen med dig finder vi den bedste måde at forebygge og/eller behandle dine tænder, hvor jeg gennem dialog og erfaring, kan hjælpe dig med at få en god oplevelse på klinikken.

Faglige efteruddannelseskurser og kvalitetscirkler

Ved deltagelse i faglige efteruddannelseskurser og kvalitetscirkler holder jeg min viden ajour om de nyeste behandlingsmetoder, anerkendte materialer og hygiejniske principper og regler, så jeg fortløbende kan tilbyde dig en tidssvarende og optimal behandling.
Jeg har min egen virksomhed og deler reception og personale med de øvrige tandlæger i Brabrandhus. Husk ved tidsbestilling at bede om tid hos Tandlæge Hanne Simonsen – Brabrandhus, hvis du ønsker behandling hos mig.

Tandlæge Hanne Simonsen – Brabrandhus

Tandlæge i Brabrand